18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Kutan 'İktidara Yürüyüş ve Gençlik Şöleni'ne katıldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, sağ ve sol partilerin hiçbirinin birbirinden farkı kalmadığını ileri sürdü.

SP Osmaniye İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "İktidara Yürüyüş ve Gençlik Şöleni"ne katılan Kutan, "Başbakan Kutan" sloganlarıyla karşılandı. Rahime Hatun Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarında düzenlenen gece, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Kılıç ve İl Başkanı Osman Eroğlu'nun açış konuşmalarının ardından SP Osmaniye milletvekili adayları İ.İlker Şanlı, Mehmet Çeribaş, Mustafa İnan ve Yüksel Orman partililere tanıtıldı.

Gecede partililerine hitap eden Kutan, diğer partilerin milletvekili adaylarını eleştirerek, "Bizim adaylarımızın yaş ortalaması 43. Aşağı yukarı yarısından fazlası da 40 yaşın altında. Yani tamamen genç ve pırıl pırıl bir milletvekili aday kadromuz var. Gelelim diğer partilere. Bir baktık ki çok enteresan bir durum var. Bunların sağcılığı, solculuğu kalmamış. Yıllardan beri sağcı geçinen bazı partiler, yıllardan beri solcu bilinen bazı kimseleri getirdiler, aday listesinin başına oturttular. Yine solcu bilinen bazı partiler de sağcı bilinen bazı kimseleri listelerinin başına oturttular. Bunların hiçbiri birbirinden farklı değil" dedi.

Kutan, SP dışındaki tüm partilerin IMF'ci, ABD'ci ve AB'ci olduğunu, sadece SP'nin bunlara karşı olduğunu söyledi.Kutan'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Eşref Ziya Terzi, seslendirdiği eserlerle partilileri coşturdu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 11:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?