19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

MHP lideri geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesinin Toplu Açılış ve Temel Atma Törenlerine katılmak için memleketi Osmaniye'ye geliyor. Konu ile ilgili belediyede basın toplantısı düzenleyen Başkan Kadir Kara, "Bu önemli güne tanıklık etmek, bizlere güç vermek için tüm halkımızı 6 Nisanda saat 15.30'da eski otogarın yerine yaptığımız yeni belediye hizmet binası inşaatı önünde düzenleyeceğimiz Toplu Açılış ve Temel Atma Törenimize bekliyorum" dedi.

Törenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile yapılacağını ifade eden Başkan Kadir Kara, "Hemşehrimiz Sn. Devlet Bahçeli Osmaniye için çok önemli bir günde varlığı ile bizlere güç verecek. Hemşehirmiz, belediyemizin şu ana kadar yaptığı en büyük yatırımlardan biri olan yeni belediye hizmet binamızın temelini atarken, tamamlanan birçok hizmetin ise açılışını yapacak." şeklinde konuştu.

Basın toplantısında Başkan Kadir Kara açılışı yapılacak yerleri ise şu şekilde sıraladı. Yeni Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Kent Müzesi, Rahime Hatun Meydanı Otoparkı, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi, Korkut Ata Heykeli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Park ve Muhtarlık Binası, Dr. İhsan Göknel Parkı, Mevlana Parkı ve Muhtarlık Binası, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Parkı, Dumlupınar Mahallesi Yürüyüş Yolu ve Yeşil Alan Düzenlemesi, Mehmet Zahit Kotku Caddesi.

"Samet Aybaba İsminin Verildiği Tesisin Açılışına Katılacak"

Osmaniye'nin aynı günde iki değerli hemşehrisi ile birlikte hizmetlerin açılışlarını yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, 6 Nisan günü bu kez spor alanında Osmaniye'nin iftihar kaynaklarından biri olan Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın isminin verildiği izcilik ve spor tesisisin açılışına katılmak üzere Osmaniye'ye geleceğini söyledi.

"Zara Ücretsiz Halk Konseri Verecek"

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 6 Nisan saat 15.30'da yeni belediye hizmet binası inşaatı önünde yapılacak olan Toplu Açılış ve Temel Atma Töreninde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zara'nın ücretsiz halk konseri vereceğini de sözlerine ekledi.

..
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 18:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?