17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

MHP'de ikincilik üzüntüsü

MHP'NİN OSMANİYE'DE İKİNCİLİK ÜZÜNTÜSÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Murat Kanlı, Türkiye'deki en yüksek oy oranına Osmaniye'de kavuştuklarını belirterek, "Ancak genel başkanımızın memleketinde ikinci parti olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Kanlı, yaptığı açıklamada, her şeye rağmen bıkmadan, yılmadan ve yıkılmadan mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. 12 Haziran'da yapılan milletvekili seçimlerinde alınan sonucun Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti için hayırlı olmasını dileyen Kanlı, "Tarafsız kalanın bile bertaraf edilme korkusu yaşadığı, insanların güçlüden yana olduğu, devletten sosyal yardım alanların bu yardımlarının kesileceği endişesi duyduğu, MHP'nin TBMM'nin dışında bırakılmaya çalışıldığı bu süreçte, oy oranını

koruduğu için tek başına mücadele eden genel başkanımızı kutlamalıyız. Çin sarayını basan Kürşad gibi 40 kişi kalsak da 5 bin yıllık Türk tarihinin ve Türk kültürünün devam etmesi için, mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'deki en yüksek oy oranına Osmaniye'de kavuştuklarını söyleyen Kanlı, "Ancak genel başkanımızın memleketinde ikinci parti olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 13:58:04
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 22:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞAHİN ALTAY ÖNAL IP: 88.247.39.xxx Tarih : 17.06.2011 14:41:48

Sıralama sistemi düzgün yapılmadığı sürece 2 ye mahkumdur bunu bilmeyecek kimse yok. merkez 2 - 3. kadirli yada en sona kadirli olmalı o zaman kadirli çalışıyor.