17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

MHP'den Kara’ya tam destek

MHP OSMANİYE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN KADİR KARA’YA TAM DESTEK

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osmaniye İl Başkanı Murat Kanlı, Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş ve parti yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Kadir Kara'yı ziyaret etti.

Türkoğlu, ziyarette, Başkan Kara'nın Osmaniye'ye güzel hizmetler kazandırdığını, bundan sonrada güzel projelere imza atacağına inandığını söyledi.

Meclisin ara verdiği bu dönemde ildeki yönetici ve sivil toplum kuruluşlarına bir takım ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Türkoğlu, “MHP il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve diğer teşkilat yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Sayın başkanımıza yapmış olduğumuz ziyaretimiz Belediyemiz tarafından düzenlenen ve bir hafta süren 23. Zorkun Yaylası Çocuk Şenlikleri'ne denk geldi. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Bu vesile ile Zorkun'a gittiğimizde şunu da gördük ki Zorkun yaylası son yıllarda bugüne kadar alamadığı en güzel hizmetleri almış" dedi.

Milliyetçi Hareket Partili yöneticilerin Osmaniye'ye hizmet noktasında bundan sonra daha sık bir arada görüleceğini vurgulayan İl Başkanı Murat Kanlı ise, kent halkına daha çok hizmet ederek amaçlarının partiyi daha ileriye götürmek olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş ise; “Sayın Belediye Başkanımız her hizmetinde olduğu gibi Zorkun Çocuk Şenliği gibi önemli bir organizasyonu da başarı ile tamamlamıştır. Değerli başkanımızın çalışmasından teşkilat olarak çok memnunuz ve kendisinin arkasındayız. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kadir Kara da ziyaretten dolayı Türkoğlu'na ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek; “Bugün burada özel bir anlam ifade eden bir ziyaret gerçekleştiriliyor. Belediyemize, Belediye Başkanımıza ve faaliyetlerimize teşkilatlarımızın sahip çıktığının önemli bir göstergesidir. Bu açıdan kendilerine şükranlarımız sunuyorum. Sayın milletvekilimize özel olarak şunu ifade etmek istiyorum ki gerçekten Osmaniye halkının arzu ettiği ve özlem duyduğu konulardan biri şu idi; milletvekilini her an her zaman yanına görebilmekti. Şuana kadar sayın milletvekilimiz bunu yapıyor. Her organizasyonumuza katılarak bizlerle beraber oluyor. Bundan sonra her zaman hep birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.

MHP OSMANİYE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN KADİR KARA’YA TAM DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 11:10:01
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 16:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?