18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

MHP'li Kara göreve başladı

29 Mart yerel seçimlerinde Osmaniye'de MHP'den Belediye Başkanı seçilen Kadir Kara, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye gelerek eski başkan Davut Çuhadar'dan görevi devraldı.

Osmaniye'de kullanılan oyların yaklaşık yarısını alarak Belediye Başkanlığını kazanan Kadir Kara, beraberinde MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Osmaniye İl Başkanı Yener Tuncer, Merkez İlçe Başkanı Ali Aksoy, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir partili topluluğu ile belediye binasına geldi. Kara, 5 yıldır belediye başkanlığı görevini sürdüren Davut Çuhadar tarafından kapıda karşılandı.

Davut Çuhadar, makamdaki devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün burada 5 yıl önce devraldığımız görevin değişimi yaşanıyor. Kadir Kara dün, okul ve mesai arkadaşımdı. Bugün belediye başkanımdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz, şahsi menfaatlerimizi şahsi çıkarlarımızı bir kenara ittik. Şahsi hiçbir hesap içerisinde olmadık. Çalmadık ve çaldırmadık. Boynumuza kıraat taktık ancak yular taktırmadık. Dimdik geldim, dimdik gidiyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Allah hayırlı mübarek eylesin" dedi. Davut Çuhadar daha sonra belediye mührünü yeni başkan Kadir Kara'ya teslim etti.

Kadir Kara da, "Biz, yola çıkarken yüreğimizi koyduk, sevgimizi ve saygımızı koyduk. Osmaniye'yi kucaklamak için alayını kucaklamaya çalıştık ve hemşerilerimizin de gerçekten bizim vermek istediğimiz mesajı algıladığını gördük. Onlar da yüreklerini sandığa koydular. Şimdi Osmaniyelilere diyoruz ki; 'Yüreğinize sağlık Osmaniye'. Allah hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu.
Devir teslim töreninden sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Kadir Kara, daha sonra tebrikleri kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 16:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?