17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

MHP'li Toskay Osmaniye'de

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUNCAY TOSKAY:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuncay Toskay, MHP'li belediyelerin sürekli teftiş edildiğini belirterek, "İçişleri Bakanlığı müfettişleri adeta bizim belediyelerimizin kadrolu elemanı haline geldiler. Allah'a şükürler olsun ki hiçbir yerde bizi sıkıntıya sokacak en ufak bir şaibe ortaya çıkmamıştır" dedi.

Toskay, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (OTSO) düzenlenecek olan bir seminere konuşmacı olarak katılmak üzere Osmaniye'ye geldi. Toplantı öncesinde Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret eden Toskay, Belediye Başkanı Kadir Kara'dan bugüne kadar yaptıkları hizmetler hakkında kısa bir brifing aldı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Toskay, "MHP'li belediyelerle ilgili Allah'a şükürler olsun ki hiçbir yerde bizi sıkıntıya sokacak en ufak bir şaibe ortaya çıkmamıştır. İçişleri Bakanlığı müfettişleri adeta bizim belediyelerimizin kadrolu elemanı haline geldiler. Bütün Türkiye'de sabahtan akşama kadar MHP'li belediyeleri teftiş ediyorlar. Hiçbir şey bulamadıkları zaman da söyledikleri şey şu: 'Biz buraya geldik, bir şey de bulamadık. Bu raporu şimdi nasıl

yazacağız da bakan beye vereceğiz' diye hayıflanıyorlar. Bizim belediyelerimizde güzel hizmetler, çok temiz hizmetler yapılıyor. Bununla da Milliyetçi Hareket Partisi olarak iftihar ediyoruz. İnşallah millet, MHP'nin Türkiye bakışındaki mantıklı, sevgi dolu ve gelecek projeksiyonunu da fark ederek önümüzdeki seçimlerde bizim 2 kolumuz serbest olarak iktidara getirir. Geçen seferki gibi 2 kolumuzun arkadan bağlanmasını istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın da birtakım suçlamalara maruz kaldığını belirten Toskay, "Ama hakkında bu iddiaların kanıtlandığına dair bir yargı kararı yok. Diğer siyasi partilerin, başta iktidar partisinin de kendi belediyeleri çok tartışılmaktadır. MHP'nin ve özellikle Genel Başkanımızın gösterdiği bu hassasiyeti onların da göstermesini, Türk siyasetinin geleceği açısından çok hayırlı bir gelişme olarak görüyoruz. Şu ana kadar bu hassasiyeti onlardan göremedik" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Toskay'a Osmaniye yer fıstığı ve Karatepe kilimi hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 18:05:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 22:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?