17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Milletvekiline "tıfıl" yakıştırması

MİLLETVEKİLİNE

'Çocuk ve daha çok genç' anlamı taşıyan Tıfıl yakıştırması, MHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun Düziçi Belediyesi'ni ziyareti sırasında yaşandı.

MHP Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun, MHP Osmaniye İl Başkanı Murat Kanlı ve MHP'li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın da bulunduğu ziyaret sırasında salonda bulunan 87 yaşındaki Durdu Mehmet Avcıtürk, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'ya hitaben, "Başkanım burada milletvekili var mı ?" dedi. Ökkeş Namlı'da, "Evet Durdu Mehmet amca işte sayın milletvekilimiz burada" dedi. Hakan Coşkun'a yönelen Durdu Mehmet Avcıtürk, "Bu mu? Daha sen çok tazesin. Çocuk bu yaaa" diye konuşunca salondaki herkes kahkahalara boğuldu.

"Buraya milletvekilleri geliyor da bana niçin haber vermiyorsun" diye serzenişte bulunan Avcıtürk'e Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Sen yaşlı ve biraz rahatsızsın. Seni evinden rahatsız etmeyelim diye çağırtmadım" dedi. Avcıtürk ise, "Olur mu başkanım. Benim milletvekillerim gelmiş. Onları görüp tanışmak, onlarla sohbet etmek istiyorum. Bu bizim milletvekili daha çok tıfılmış" diyince ikinci kahkaha tufanı koptu.

"Tıfıl" yakıştırması yaptığı MHP Osmaniye milletvekili Hakan Coşkun'u yanına alarak bir süre sohbet eden Durdu Mehmet Avcıtürk, "Buraya daha önce DYP Adana Milletvekili Selahattin Kılıç gelirdi. Her gelmesine vatandaşı toplar tek tek onlarla kucaklaşır sohbet ederdi. Sonrada oyu toplardı buradan. Sen daha tıfılsın biraz. Siyasetin yolu halkı kucaklamadan geçer. Bizi kucakla. Buraya geldikçe bana da haber ver. Ben etrafı toplar getiririm oğlum. Bunları unutma" dedi. Avcıtürk, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'ya da , "Bundan sonra buraya gelen milletvekillerinden haberim olsun" uyarısında bulundu.

MHP Genel Başkan yardımcısı Metin Çobanoğlu ise, "Hacı amcamın bu söyledikleri kulağımıza küpe olacaktır. Eski topraktır amcamız. Her sözünde çok anlamlar vardır" diyerek Düziçi'ne yaptığı ziyaretten ve Düziçi Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan çok memnun kaldığını söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 09:15:05
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 10:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?