20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Mitingde pankart krizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniye'deki mitingi öncesinde pankart krizi yaşandı. Geçtiğimiz gün Başbakan Erdoğan'ın Mersin mitingi öncesi kendini 'Ateist şair' olarak tanıtan Oktay Avcu, bu sefer Osmaniye'de ortaya çıktı.

Elinde taşıdığı ve üzerinde "Türkiye'nin 2. Atatürk'ü Erdoğan. Ülkemin Erdoğan'a ihtiyacı var. Bütün organlarımı Erdoğan'a bağışlıyorum. Ülkeme katkım olsun. Ateist-Şair Oktay Avcu" yazılı pankart ile miting alanına gelen Oktay Avcu, miting alanı girişindeki polis kontrol noktasında durduruldu. Kontrol noktasındaki görevliler, miting alanına pankart almadıklarını ve pankart ile giremeyeceğini söyleyince Avcu, tepki gösterdi. Başbakan Erdoğan'a destek için geldiğini belirten şahıs, pankarttaki yazının da kendisince bir sakıncasının olmadığını söyledi. Ancak görevlilerin kesin talimat aldıklarını ve pankart ile miting alanına giremeyeceğini söylemesi üzerine Avcu da çaresiz kontrol noktasında kaldı.

Oktay Avcu Mersin mitinginde açtığı, 'Türkiye'nin ikinci Atatürk'ü Erdoğan. Barış her zaman savaşı yenecek. Silaha gerek yok. Özgürlükler terörü bitirecek. En doğru yoldasın devam et. Ateist Şair Oktay Avcu' yazılı pankart ile dikkat çekmiş ve pankartı orada da polis tarafından alınarak alana girişine izin verilmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Oğlu Veli IP: 78.160.40.xxx Tarih : 23.03.2009 12:39:03

Niyet iyi olabilir, ancak anlaşılması iyi niyet taşımayabilir....