17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Muhteşem mezuniyet gecesi

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ

Osmaniye Atatürk İlköğretim Okulu tarafından mezuniyet gecesi düzenlendi. Tören sonunda öğrenciler mezuniyetlerini doyasıya eğlenerek kutladı.

Törende konuşan okul müdürü Hatice Güntürkün, “Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır’ diyor büyük önder Atatürk. Benim Atatürk Türkiye’sinin parlak geleceğine inancım tamdır. Bunun için bir dizi somut nedenim var. Bir tanesi de çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için cansiperane, fedakarane didinen ailelerden oluşan bir toplum olmamız. Eğitimin herkes için zorlu bir süreç olduğunu günümüzde bu zor koşullara göğüs geren siz öğrenci ebeveyn ve yakınlarını, bu ışıltılı gençleri bu günlere getirmede verdiğiniz koşulsuz destek için kutluyor, sizleri saygı ile selamlıyorum” dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Skeçler, oyunlar ve şiirlerle velilerine muhteşem bir gece yaşatan öğrenciler, töreni 10. yıl marşı ile kapattı. Ardından mezun olan öğrencilerden ilk 10 dereceye girenlere plaket verildi. Diğer mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından okul sancağının devir teslimi yapıldı. Öğrenciler gece sonunda doyasıya eğlenerek mezuniyetlerini kutladı.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Yarbay E.Murat Özelmaser, okul müdür yardımcıları ve öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı.

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ
ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 16:06:04
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 22:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?