17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Namlı, çalışmalarını değerlendirdi

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, 29 Mart seçimlerinin ardından belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptı.

Başkan Ökkeş Namlı, gazetecilerle bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Namlı, ilk icraat olarak içme su depolarının temizlendiğini, 0,3 değerinde klorlama yaparak suyun içerisindeki bakterileri yok edilerek suyun birinci kalite su haline getirildiğini söyledi.

İçme suyunda yüzde 40'lık indirim yapıldığına dikkat çeken Namlı, "Vatandaşımızdan ricamız kullandıkları içme suyu ücretini ödemesidir. Çünkü ödenen her kuruş hizmet olarak dönüyor. İki yeni temizlik aracı aldık, 200 adet çöp konteynırı geldi ve mahallelere dağıtıldı. 10 güne kadar çöp toplamada bir sıkıntımız kalmayacak. Hatta evlere bile çöp poşetleri dağıtmayı düşünüyoruz."
Namlı, sivrisinekle mücadele çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Başkan Namlı, yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak da, "Yapılacak çalışmaların hesabını metrekare olarak çıkardık. 49 bin 800 metrekare parke ve asfalt çalışması yaparak ilçemizi ve halkımızı rahatlamaya çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?