18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

OEO'nun ilk Eczacılar Bayramı

Yeni kurulan 48.Bölge Osmaniye Eczacı Odası (OEO), ilk Eczacılar Bayramı'nı törenle kutladı.

Etkinliğin bugünkü bölümü Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Ardından 48. Bölge Osmaniye Eczacı Odası Başkanı Zeki Özgen burada yaptığı açıklamada, "Yıllardır Osmaniye Temsilciliği olarak kutladığımız Bayramımızı bugün 48. Bölge Osmaniye Eczacı Odası olarak ilk defa kutluyoruz" dedi.

Özgen, 48. Bölge Osmaniye Eczacı Odası'nın Kadirli, Düziçi, Bahçe, Hasanbeyli, Toprakkale'yi de içine alarak 150'yi bulan eczacı ile çalışmalara başladıklarını kaydetti. Zeki Özgen ve törene katılan eczacılar daha sonra İl Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz, Müdür Yardımcısı Cahit Küçük ve Vali Zübeyir Kemelek'i ziyaret ettiler.
Vali Kemelek'i etkinliklerine davet eden Zeki Özgen, oda olarak ilk bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Eczacıların bayramını kutlayan Vali Kemelek ise "Bu sene oda olarak ilk bayramınızı kutluyorsunuz. Bundan ben de büyük memnuniyet duydum. Siz eczacıların toplamda çok önemli bir yeriniz var. İtibarlı bir mesleğiniz var. Bunun yanı sıra halk sağlığında önemli bir görev üstlenmiş bulunuyorsunuz. Tüm eczacıların bayramını kutluyor ve başarılı çalışmalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Özgen, Eczacılar bayramı dolayısıyla halı saha turnuvası, şehitlik, huzurevi, özürlüler derneği ve Korkutata Üniversitesi ziyaretleri gerçekleştireceklerini, 16 Mayıs Cuma günü akşamı da Öğretmenevi'nde kutlama balosu düzenleyeceklerini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 17:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?