19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

OGİAD Kılıç'ı andı

Balık avlamak için denize açıldıkları teknenin fırtına nedeniyle alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybeden eski Osmaniye Girişimci İş Adamları Derneği (OGİAD) Başkanı Serdar Kılıç anıldı.

OGİAD, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden eski başkanı Kılıç için anma gecesi düzenledi. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye katılan Osmaniyeliler, bir kez daha çok sevdikleri Kılıç için gözyaşı döktüler.

OGİAD Genel Sekreteri İrfan Karabulut tarafından sunulan gecede, Serdar Kılıç ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından OGİAD Başkanı Mahmut Keten, Serdar Kılıç'ın kızı Özüm'e çiçek, kardeşi Ukay Kılıç'a ise plaket verdi. Keten, Serdar Kılıç'ın sadece derneğe değil tüm Osmaniye'ye büyük katkıları olduğunu belirterek, onun yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Oldukça duygulanan ve gözyaşlarına boğulan Ukay Kılıç ise, ağabeyinin çalışmalarını kaldığı yerden devam ettireceklerini belirterek, geceyi düzenleyenlere teşekkür etti. Küçük Özüm de babasına layık bir evlat olmaya gayret edeceğini söyledi. Duygu dolu anların yaşandığı geceye katılan Osmaniyeliler de gözyaşlarını tutamadılar ve Serdar Kılıç için dua ettiler.

OGİAD'ın düzenlediği gecede, anma programının ardından Ankara Sanatevi tarafından "Önden Giden Atlılar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 10:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?