19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

OGİAD’dan “iş ve başarı” konferansı

OGİAD’DAN “İŞ VE BAŞARI” KONFERANSI

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, iş hayatında ilerlemek ve başarılı olmak isteyenlere, “İdealiniz dünya markası olmak olsun. İyi günlerde gevşemeyin, kötü günlerde ümitsizliğe kapılmayın” tavsiyesinde bulundu.

Osmaniye Girişimci İş Adamları Derneği (OGİAD) tarafından “İş ve Başarı” konulu konferans düzenlendi.

Cebelibereket Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta açılış konuşması yapan OGİAD Başkanı Mahmut Keten, yeni gelişmekte olan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımları yakından takip ettiklerini belirterek; “Yapılan yatırımları ve yapılması düşünülen yatırımları takip ediyoruz. İş adamlarımızın önünü açma adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Anadolu Arslanları, Anadolu’dan büyük şirketlerin çıkabileceğini göstermiştir. Biz de KOBİ’lerin önünü açma yolunda her türlü çalışmaları yapıyoruz. Bununla ilgili eğitim seminerleri ve geziler düzenliyoruz” dedi. Keten, 2010 yılında 7 yurt dışı gezisi ve 5 eğitim amaçlı konferans düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, sivil toplum kuruluşlarının (STK) demokrasiye çok büyük katkısı olduğunu ifade etti. Konuşmasında bir aile şirketi olan Boydak Holding’in 1957 yılından bugüne kadar nasıl gelişip, büyüdüğünü anlatan Boydak, şunları söyledi:

“Her işi yapmak yerine en iyi yapabileceğiniz bir işe odaklanın. İşinizi markalaştırdıktan sonra farklı alanlarda uzmanlaşmaya gidiniz. Mutlaka kurumsallaşın. İdealiniz, dünya markası olmak olsun. Ahlaki değerlere önem verin ve mütevazi olmaya gayret edin. İyi günlerde gevşemeyin, kötü günlerde de ümitsizliğe ve karamsarlığa kapılmayın, sağlıklı düşünün.”

Memduh Boydak, kurumsal değerler olarak; liderlik, ekip çalışması, profesyonellik, ben yerine biz anlayışı, sürekli iyileştirme yapılması, tüketici trendlerini iyi takip etmek, dünyayı iyi takip etmek, kalite bilinci, tasarım ve Ar-Ge, satış sonrası hizmetler, hedef odaklı yönetim, ölçek ve odaklanma, iş disiplini gibi konuların önemine değinerek açıklamalarda bulundu. Konferansın sonunda OGİAD tarafından Memduh Boydak’a teşekkür plaketi verildi. Konferans, düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Konferansa; Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca, Defterdar Tahir Gök, bazı kurum müdürleri ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

OGİAD’DAN “İŞ VE BAŞARI” KONFERANSI
OGİAD’DAN “İŞ VE BAŞARI” KONFERANSI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 13:33:03
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?