18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Öğrencilerin sergisini Vali açtı

Osmaniye'de, Rahime Hatun Kız Meslek Lisesi'nin yıl sonu sergisi açıldı.

Okulun sergi salonunda düzenlenen serginin açılışını, Vali Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek birlikte yaptı.

Ana sınıfı öğrencilerinin ront gösterisiyle başlayan programın açış konuşmasını Okul Müdürü Tülay Keskiner yaptı. Keskiner, "Okulumuz, toplumun temelini oluşturan aile yapısında etkin görevi olan kadın ve kızlarımızı yetiştiren mesleki ve teknik eğitim kurumudur. Örgün öğretimde ortaöğretim seviyesindeki öğrencilere, yaygın eğitimde her yaş gurubundaki insanlara, uygulama ana sınıfında ise 3-6 yaş grubundaki çocuklara eğitim ve bakım hizmeti vermekteyiz. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları bu sergide sizlerle paylaşmak istedik. Sergimizde giyim, el sanatları, yiyecek-içecek sunumu, çocuk gelişimi alanlarında öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaların ürünleri sunulacaktır. Ayrıca, Atatürk fotoğraflarından oluşan bölüm de sergimizde görülebilir" dedi.

Programın devamında, sosyoekonomik yönden düşük çevrelerde yaşayan ailelerin çocuklarıyla olan ilişkilerinin daha sağlıklı olmasını amaçlayan program çerçevesinde 0-6 yaş grubu çocukları olan ailelere verilen 16 haftalık kursu kapsayan "Benim Ailem" aile çocuk eğitimi programında belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri Vali Zübeyir Kemelek tarafından verildi.

Eğitim alan velileri temsilen konuşan Özgül Öztürk, "Daha önce anne ve babalarımızdan öğrendiğimiz bilgilerin eksik ve yanlış olduğunu bu kurs sayesinde gördük. Çocuklarımızla sağlıklı bir iletişim kurmayı öğrendik. Kursu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Program, serginin açılışı ve gezilmesiyle sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 13:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek var IP: 78.181.30.xxx Tarih : 25.03.2009 13:14:17

eski bi öğrenciniz olarak tebrik ediyorum gene mükemmelsiniz tlay hanım başarılarınız devam etsin o okuldan mezun olduğum için guruluyum  :)