19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

OKS birincisi ödüllendirildi

OKS'de 500 tam puan alarak 97 Türkiye birincisi arasında yer alan Merve Nur Baraklı, devam ettiği dershane tarafından ödüllendirildi.

Işık Anafen Osmaniye Şubesi'nde düzenlenen törende, Özel Yeni Serhat İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Nur Baraklı, Anafen Kadirli Şubesi Müdürü Mehmet Deniz  tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Öğrencisini tebrik eden Deniz, "Yaklaşık 905 bin öğrencinin girdiği OKS sonuçlarına göre öğrenciler Fen liseleri ve Anadolu liselerine yerleştirilecek. Açıklanan sonuçlara göre ilimizden Türkiye birincisi çıkması ve bu şampiyonun Anafen Dershanesi öğrencisi olması bizleri gururlandırdı. Bütün soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan ve Türkiye şampiyonu olan Merve Nur Baraklı'yı tebrik ediyor ve ilimizin de Türkiye çapında bir başarı kazanmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Dershane olarak büyük bir başarıya daha imza attıklarını ifade eden Mehmet Deniz, "Ayrıca yine dershanemiz öğrencisi olan Nur Nihal Baltacı da bütün soruları doğru yanıtlayarak il ikincisi oldu. Açıklanan sonuçlara göre; 2 öğrencimiz 100 sorunun tamamını, bir öğrencimiz 99'unu, 4 öğrencimiz 98'ini, 4 öğrencimiz de 97'sini doğru yaparak sınavda önemli başarılara imza attılar. Öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Deniz, daha sonra OKS'de tüm soruları doğru cevaplayan Merve Nur Baraklı ve Nur Nihal Baltacı'yı Cumhuriyet altını ile ödüllendirirken, başarılı olan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 18:31:10
Güncelleme :16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?