19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

OKÜ'de mezuniyet coşkusu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) üçüncü dönem mezunlarını verdi.

Karacaoğlan Yerleşkesi’nde düzenlenen törende, üniversite birincisi, ikincisi ve üçüncüsü ile birlikte, Meslek Yüksekokulları’nda ilk üç dereceyi almaya hak kazanan öğrenciler, başarı belgelerinin yanı sıra, altınlarla da ödüllendirildi.

Mezun öğrencilerin ailelerinin de katıldığı törende mezunlar adına konuşmayı, üniversite birincisi, Kadirli Meslek Yüksekokulu öğrencisi Emel Yatman yaptı. Yatman, üniversite ortamını kısa sürede yaşamalarına yardımcı olan OKÜ Rektörü Prof. Dr.Orhan Büyükalaca'ya teşekkür etti.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca da konuşmasında, OKÜ’nün gelmiş olduğu noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en iyiye ulaşmak için çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Büyükalaca, öğrencilerin kazandıkları bilgilerin haricinde sosyal gelişimlerinin de gelecekleri için sahip olduğu öneme dikkat çekti.

Törende OKÜ müzik grupları da sahne aldı. Öğretim Görevlisi Burcu Saygıdeğer Demir'in söylediği şarkıların ardından, OKÜ Rock Grubu “3. Öğretim” de mezun öğrencilerin sevincine ortak oldu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 18:15:35
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 16:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?