18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Olaysız nevruz için el ele

OLAYSIZ NEVRUZ İÇİN POLİS VATANDAŞ EL ELE

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, polisin şefkatli yüzünü vatandaşa bir kez daha gösterdi. İl genelinde Nevruz kutlamalarının olaysız şekilde geçmesi için çocuklar bilgilendirildi ve meyve suyu ile kek ikram edildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda polis ve vatandaş kaynaşması sağlandı. Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında yürütülen etkinliklerde özellikle doğu ve güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğunlukla yaşadığı mahalleler pilot bölge olarak seçildi. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı bu bölgeler 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi ve esnasında gezilerek çocukların polise sempati ile bakması sağlandı, hem de aileler bilgilendirdi. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu düşüncelere yer verildi:

“21 Mart Nevruz Bayramı öncesi ve esnasında mahalle aralarında, ekiplerimiz tarafından yüzlerce meyve suyu ve kek ikram edildi ve aileler çocuklarını sokaklardan uzak tutmaları konusunda uyarıldı. Yapılan bu etkinliklerle lastik yakma, yazılama, taş atma, korsan gösteri gibi olayları ciddi oranda azalttığı görülmüştür. Ayrıca aileler ile yapılan görüşmelerde bu faaliyetlerin memnuniyetle karşıladıkları anlaşıldı. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü olarak bilgilendirme ve önleme faaliyetlerine kararlılıkla devam edilmektedir.”

OLAYSIZ NEVRUZ İÇİN POLİS VATANDAŞ EL ELE
OLAYSIZ NEVRUZ İÇİN POLİS VATANDAŞ EL ELE
OLAYSIZ NEVRUZ İÇİN POLİS VATANDAŞ EL ELE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 15:08:04
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 15:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?