19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Orman işçilerine 'terör' operasyonu

ORMAN İŞÇİLERİNE 'TERÖR' OPERASYONU

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çıktıkları keklik avında dağda askeri kıyafetli insanlar gördüklerini iddia ederek, şahısların terörist olduğu yönünde ihbarda bulunan iki kardeş, güvenlik güçlerine hareketli saatler yaşattı.

 Düzenlenen operasyonda, terörist sanılan grubun bölgede fidan diken tarım işçileri olduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, avlanmak için Karkın Mahallesi ve Bahçe ilçesi sınırına yakın dağlara çıkan iki kardeş, dağlar arasında kalan dar bir vadide yeşile benzer ve aynı kıyafetlerde 10-15 civarında ellerinde çanta ve sırtlarında tüfeği andıran malzemeli bir grup gördüklerini ve bunların terör örgütü mensupları olabileceğini düşünerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne durumu bildirdi. İhbar değerlendirilerek, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nden de operasyon için Özel Harekat Timleri çağrıldı. Düziçi Emniyet Müdürü

İzzettin Özgibar, ekiplerin bizzat başında bulunarak, ihbarın yapıldığı dağlık bölgeye gitti. Ara vadilerde kurdukları çadırda yaşayan grubu tespit eden Özel Harekat Timleri, dürbünlerle izlenen kişilerin bölgede fidan dikimi yapan Osmaniye Orman İşletmesi'ne bağlı geçici işçiler olduğunu belirledi. Operasyonun sonuçlanmasının ardından Düziçi Emniyet Müdürü İzzettin Özgibar, beraberindeki ekip ve Osmaniye'den gelen özel harekat ekiplerine yemek verdi.

ORMAN İŞÇİLERİNE 'TERÖR' OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 15:49:05
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 19:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?