17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Osmaniye yeni yola kavuştu

OSMANİYE YENİ YOLA KAVUŞTU

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Salı Pazarı ile Kuzey Çevre yolunu birbirine bağlayan yol bulvar genişliğinde ve orta refüj çalışması ile yenilendiğini söyledi.

Kara, 800 metre uzunluğundaki yolda, 10 bin metre kare parke taşı ile bin 600 metre beton refüj ve yine bin 600 metre oluk beton yapıldığı belirterek,"Çalışmalarımızın devamında ise Kemal Satır Caddesi Salı pazarı yolu bölünerek refüj çalışması yapılacaktır. Birkaç güne kadar yolun açılışı yapılacak" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "Çalışma yaptığımız alan Kemal Satır Caddesi diğer bir ismi ile Salıpazarı yolunda, tren hemzemin geçidi ile kuzey çevre yolunu bağlayan 800 metrelik kısımdır. Burası Dr. İhsan Göknel ve Yeni Mahalle arasından geçen önemli bir cadde. Özellikle şehrimize gelen otobüsler bu yolu kullanarak otogara gidiyorlar. Bu yol çok kötü ve kullanılmaz bir hal almasının ardından, mahalle muhtarlarımızın da taleplerini göz önüne alarak burada bir çalışma başlattık. Çalışmalarımız neticesinde yolu orta refüjlü, parke taşlı bir bulvar haline getirerek, Osmaniye'mize modern bir yol kazandırdık" dedi.

Yeni yapılan yolun bir kısmı Dr. İhsan Göknel Mahallesi sınırları içerisinde kalırken, diğer bir kısmı ise Yeni Mahalle sınırları içerisinde bulunuyor. Dr. İhsan Göknel Mahalle Muhtarı Seyfi Çınar; "Her gün bu yolla ilgili defalarca şikayet oluyordu. Şimdi ise vatandaşlar teşekkür için geliyorlar. Bu yolun önemini görerek bu şekilde bir çalışma yaptıran belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Mahalle Muhtarı Bekir Bal ise; "Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Vatandaşlar özellikle tozdan dolayı bizlere şikayetlerini dile getiriyorlardı. Bu şikayetler artık ortadan kalktı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:44:00
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?