18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Osmaniye'de festival coşkusu

Osmaniye Valiliği'nin desteği ile belediye öncülüğünde Tarım İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Türk Telekom ve Hilal İnşaat tarafından düzenlenen 6. Osmaniye Yerfıstığı Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında konser veren Uğur Işılak, binlerce Osmaniyeli'yi coşturdu. 

Festival, Belediye Sarayı önünde gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri ile başladı. Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından sergilenen gösteriler, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Ticaret Borsası önünden başlayan kortej yürüyüşü, Valilik önünde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla sona erdi. 


Programa; Vali Zübeyr Kemelek, AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı, odalar ve borsalar ile kamu kurumlarının yöneticileri katıldı. Yürüyüş sırasında traktör üzerinden dağıtımı yapılan yerfıstığına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniye'nin; Ramazan Bayramı, 6. Yerfıstığı Festivali, il oluşunun 10. yılı ve Cumhuriyet Bayramı'nı bir arada kutladığını belirterek, "Sadece bu bayramları kutlamıyoruz, şu anda programı yaptığımız alanı kent meydanı olarak düzenledik. Meydanımız kentimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı da, festivalin Osmaniye'ye hayırlı olmasını diledi. 

Konuşmaların ardından konsere geçilirken, Sanatçı Uğur Işılak, binlerce Osmaniyeli'yi söylediği şarkılarla coşturdu. Konser sonunda Uğur Işılak'a Belediye Başkanı Davut Çuhadar tarafından plaket ve yerfıstığı verildi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 13:37:38
Güncelleme :11 Kasım 2006 Cumartesi 16:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?