18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Osmaniye'de Ulusal Sanayi ve Ticaret Fuarı

Açılış kurdelesini Osmaniye Valisi İsa Küçük, Milletvekilleri Şükrü Ünal ve Mehmet Sarı ile Belediye Başkanı Davut Çuhadar birlikte kesti. Fuarın açılış törenine Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve çok sayıda Osmaniyeli katıldı. 2 bin metre karelik alan içerisindeki fuarda 65 firmanın ürünleri sergileniyor.

Fuar alanının yetersizliğinden bahseden Belediye Başkanı Davut Çuhadar, "Fuar yerleri böyle yerler olmamalı. Ben fuarcılığı biliyorum. Fuarlar bir şehrin ekonomisinin vitrinidir. Bu şehrin adam gibi bir fuar alanına ihtiyacı var. Destek olursanız, pazaryeri gibi değil, her şeyin düzenli sergilendiği gerçek bir fuar alanı yaparız" dedi.

Osmaniye Valisi İsa Küçük, "Osmaniye’miz yoğun göç alan illerden biridir. 50 yıldır bu sorunun altında kalmıştır. Ancak Osmaniye il olduktan sonra bu kabuğu kırarak, ilerlemeye doğru yol almaktadır. Artık adımlarımızı hızlı atmak zorundayız. Şimdi fuar açıyoruz. Önümüzdeki hafta da Fıstık Festivali ile Osmaniye’miz bir kez daha gündeme gelecektir. Ayrıca 300 civarında fıstıkçı esnafını ilgilendiren Fıstıkçılar Sitesi’nin yakında inşaatına başlanacak. Burada 3 bin civarında işçi istihdam edilecek. Her şey daha iyi ve daha güzel bir Osmaniye için yapılıyor" şeklinde konuştu.
Fuarda açılan standlar vatandaşlar tarafından ilgi ile gezildi.

OSMANİYE (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 10:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?