17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Osmaniye'nin ilk lisesinde pilav günü

Osmaniye'deki yarım asırlık Atatürk Lisesi'nde Pilav Günü düzenlendi. Okul yönetimi, Okul Aile Birliği ve Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Pilav Günü'nde okul mezunları bir araya geldi. Davetlilere pilav ve ayran ile çiğ köfte ve yerfıstığı ikram edildi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Muhsin Tuncer, "Osmaniye'nin ilk lisesi olan Atatürk Lisesi'ni bir fidandan bir çınara dönüştüren, sayıları 10 binleri aşan mezunuyla büyük bir aile olan böyle seçkin bir topluluğun içinde bulunmaktan ve Osmaniye'nin eğitim ve öğretimde ilk göz ağrısı olan köklü bir okulda görev yapmaktan büyük bir şeref ve onur duyuyorum. Amacımız, pilav yemek değil, gönülden gönüle köprüler kurmak, kaynaşmak, bir kere daha hayatımızın ilk dönemlerinde bıraktığımız zamana inat, zaman yaşlandıkça içimizde hala taptaze kalabilen hatıraların sıcaklığını bir kere daha hissedebilmektir" dedi.

Konuşmaların ardından konuklar arasındaki okulun kuruluşuna emeği geçenlere şükran plaketi verildi. Ardından da ikramlar yapıldı. Osmaniyeli sanatçı Yunus Gülşa da konuklara mini bir konser ziyafeti sundu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 14:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim erten IP: 88.250.17.xxx Tarih : 19.05.2008 15:57:11

böyle bir organizasyonu kim düzenledi ise çok teşekkür ederim gerçekten çok gurur verici ben bi mezun olarak çoooook duygulandım.