17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Osmaniyespor Başkanı Ateş:'Basın bize destek vermiyor'

Osmaniyespor'da sıkıntılar bir türlü çözümlenemiyor. Sezon başından beri yaptığı 14 maçta aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Osmaniyespor'un kötü gidişi taraftarlar arasında "Takımımız acaba küme mi düşecek" gibi bir tedirginlik meydana getirdi.
 
Osmaniyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Ateş, takımın kesinlikle küme düşmeyeceğini söyledi. 2. Lig'de mücadele eden 17 takım içinde maddi durumu en kötü olan takımın Osmaniyespor olduğunu aktaran Ateş, kulübün en önemli gelir kaynağının otogardan aktarılan fon olduğunu, ama 2. Lig'de mücadele eden bir takım için bunun yeterli olmadığını kaydetti.
 
Ateş, Osmaniyespor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtulmasının başarı için ilk şart olduğunu belirterek şöyle konuştu;
"Biz takımın ekonomik sorunlarıyla uğraşırken basının desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Ama bu desteği göremiyoruz. Aksine yapılan haber ve yorumlardan dolayı yıpranıyoruz."

Muzaffer Ateş, gazetelerde yer alan haber ve yorumların eleştiri boyutunu aştığını, şahsiyete dökülmeye başladığını belirterek, "Biz birbirimizi biliriz. Takımıyla taraftarıyla birbirimize yabancı değiliz. O yüzden hiç kimseyle özellikle hiçbir gazeteyle mahkemelik olmak istemiyoruz" dedi.
Osmaniyerehberi.com
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 11:47:53
Güncelleme :12 Aralık 2004 Pazar 12:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?