19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Osmaniyespor kongresi yapıldı

OSMANİYESPOR KONGRESİ YAPILDI

Osmaniye’nin köklü takımı Osmaniyespor’un kongresi yapıldı. Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti salonunda yapılan kongrede başkan yine Mustafa Kara oldu.

Geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongre, çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirildi. Ali Celal Kaymak başkanlığında, Mustafa Cengiz ve Mehmet Yurdakul’dan oluşturulan Divan tarafından gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Faaliyet ve hesap raporlarının okunmasının ardından konuşan Başkan Mustafa Kara, “2008 yılında kulübün 771 bin TL. borcundan 538 bin TL.’sini ödedim. Bu borç 1946 yılında kurulan Osmaniyespor’un bugüne kadar devlete ödenmediği borcudur. Dolayısıyla büyük bir ekonomik sarsıntı geçirdik. Bundan dolayı da futbol faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldık. Ancak 2011/2012 sezonunda yeniden futbol faaliyetini başlatacağız. Kimse ne olup bittiğini bilmeden, kulübün durumu hakkında bilgi sahibi olmadan dışarıdan ahkam kesmesin. Benim yaptığım fedakarlığı kimse yapmamıştır. Kimse Osmaniyespor’u benim kadar sevemez” diye konuştu.

Yapılan seçimlerin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Buna göre Yönetim Asil Üyeleri; Başkan Mustafa Kara, Mustafa Cengiz, Murat Kara, İsmail Karadağ, Hüseyin Koca, Mehmet Yurdakul, M.Ali Akyan, İ. Ergen Kara, M.Suphi Akkoç, A.Yalın Kılıç ve Zülküf Keleş isimlerinden oluştu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Abdulkadir Koçak, Mehmet Kara, Osman Berk, Ayhan Bölükbaşı, Ökkeş Sabsız, Veysel Gök, Ahmet Ayaz, Mehmet Çelik, Hasan Kara, Davut Kılıç, Ertan Uğraşan oldu.

Fevzi Kanat, Hasan Özdemir, Recep Döndü Denetim Kurulu Asil Üyesi, Sofu Özdemir, Elem Çevik ve Süleyman Kara da Denetim Kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.

OSMANİYESPOR KONGRESİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 17:17:05
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 15:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TAHİR SARIBIYIK IP: 78.160.168.xxx Tarih : 11.10.2010 10:28:58

başkanıma hayırlı olsun derken ;osmaniye sporumuzu ne zaman üst liğlerde göreceğimizi sormak isterim. osmaniye'mizin çok yetenekli oyuncuları  neden dişarıya gider anlam veremem bemce onlara daha iyi sahip çıkılmalı;  desteklerde anlamlı olmalı osmaniye ne yaptığını bilmeyen seyici futbolcu ve yönetimle anca böyle olur; daha iyisini bekliyoruz; bizim semt ve ilçe takımlarından ne eksiğimiz var.örnek : karabük ,altay ,kasımpaşa