19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Osmaniye'ye bir bulvar daha!

OSMANİYE BİR BULVARA DAHA KAVUŞUYOR

Osmaniye Belediyesi, İmam-ı Azam Camii yanında bulunan 21 numaralı sokakta yol genişletme ve kaldırım çalışmalarına başladı.

İlk etapta 1800 metre uzunluğundaki yol genişletilerek çift şerit haline getiriliyor. Yol genişletme çalışması tamamlanan kısımda ilk olarak bordur ve kaldırım çalışmalarına başlandı.

Yol çalışmasının yapıldığı alanda açıklama yapan Belediye Başkan Kadir Kara, “Burada uzun yıllardır tek şeritli bir yolumuz vardı. Bu yol ihtiyaca cevap vermiyordu. Osmaniye’nin de yeni yollara, bulvarlara ihtiyacı olduğundan burada çalışmalara başladık. Buradan geçen yüksek gerilim hattının altını refüj olacak şekilde bir proje hazırladık. Yol genişletme çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi bordur ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Altyapı çalışmaları da tamamlandıktan sonra yol kısmında üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Osmaniye geliş ve gidişi olan çift şeritli bir bulvara daha kavuşacak. İlk olarak Kadirli yolu olarak bildiğimiz İskender Türkmen Caddesine kadar çalışmalar yapılacak, daha sonra ise oluşacak bulvarı Salıpazarı yoluna kadar devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 15:04:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 15:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?