18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Osmaniye'ye yeni bulvar

Osmaniye Belediyesi tarafından Akyar Caddesi'nde başlatılan yol yapım çalışmasında altyapı ve yol genişletme çalışmalarının bittiği alanlarda asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Bir yandan asfaltlama çalışmaları devam ederken Akyar Caddesi'nde aynı anda birden çok çalışma yapıldı kaydedildi.

Akyar Caddesinde aynı anda yol genişletme, kaldırım yapımı, doğalgaz, su bağlantıları, kanalizasyon ve Tedaş çalışmalarının aynı anda devam ettiği kaydedildi.

Gelişen ve nüfusu her geçen gün artan Osmaniye'de en büyük sıkıntıların başında dar yolların geldiğini söyleyen Başkan Kara, Osmaniye'de kalıcı asfaltlar yaparken yolları da imar çalışmalarından elde ettikleri terkler ile genişlettiklerini ifade etti.

OSMANİYE YENİ BİR BULVARA KAVUŞUYOR

Akyar Caddesi 8.5 metreden 15 metreye kadar genişletildi. Altyapısı biten alanlarda asfaltlama çalışmalarına başlandı. Başkan Kadir Kara, "Biz burada sıradan bir asfalt yol kaplama çalışması yapmıyoruz. Akyar Caddesinde aynı anda yol genişletme, kaldırım yapımı, doğalgaz, su bağlantıları, kanalizasyon ve Tedaş çalışmaları var. Atatürk Caddesi'ne alternatif olabilecek kapasite her şeyi ile birlikte Akyar Caddesini yeniliyoruz. Vatandaşlarımız çalışmaların geç sürdüğünden şikâyet ediyor. Haklılar uzun bir süreç geçti. Ancak şunu da iyi bilmelerini istiyoruz. Biz Akyar Caddesi'ni altyapısı ve üst yapısı ile tamamen yenilenen bir bulvara dönüştürüyoruz" dedi.

Başkan Kadir Kara, Akyar Caddesi'ndeki çalışmalarda incelemeler yaparken vatandaşlarla sohbet ederek çalışmaların neden uzun sürdüğünü anlattı. Vatandaşlar ve esnaflar, "Bir kez yapılsın ama tam yapılsın" şeklinde konuştular.

...
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2012 Çarşamba 14:49:01
Güncelleme :19 Ekim 2012 Cuma 17:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?