18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

ÖSS birincisine hediye yağmuru

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Türkiye birincisi olan Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Muhsin Yılmaz'a, Türk Telekom tarafından laptop ve Cumhuriyet altını hediye edildi.


ÖSS'de Sözel-1, Sayısal-1 ve EA-1 puan türlerinde Türkiye birincisi olan TOBB Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Muhsin Yılmaz'ı evinde ziyaret eden Türk Telekom İl Müdürü Remzi Bellek, Kurum adına Yılmaz'a laptop ve Cumhuriyet altını hediye etti.


Türk Telekom olarak eğitime katkı ve desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Bellek, "Bilindiği gibi Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde yatılı bölge ilköğretim okulu yaptırdık. Yapılan okul, Osmaniye'nin en modern okulu olmuştur. İlimize hayırlı olsun. Ayrıca, Türk Telekom ülke genelinde 2006 ve 2007 yılında toplam 200 milyon YTL eğitime katkı yapmıştır. Bugüne kadar toplam 33 okul yaptırdı. Bunun yanı sıra 6 adet 300'er kişilik kız ve erkek öğrenci yurtlarını eğitime kazandırdı. 2 adet çok amaçlı spor salonunu da ülkemiz gençlerinin spor yapması için kazandırdı. 2 ilimizde de atölye yaptıran Türk Telekom'un şimdiki en büyük hedefi de 2007 yılı içerisinde 850 ilçemize 'internet evi' açmaktır. Açılacak internet evlerinde en az 18 PC olacak ve tüm donanımı da yine Türk Telekom tarafından yapılacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2007 Perşembe 16:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?