19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Otoyolda feci kaza!

Osmaniye'de, TAG otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Ölenlerin cesetleri, sıkıştıkları otomobilden güçlükle çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre kaza; Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Kadirli turnikeleri çıkışı 6. kilometresinde meydana geldi. Ömer Gürler (38) yönetimindeki 27 BA 356 plakalı TIR, Gaziantep istikametinden Adana yönüne seyir halindeyken, önünde gitmekte olan Zeynettin Sevgi (38) idaresindeki 47 KA 135 plakalı TIR'a yandan çarptı. Zeynettin Sevgi'nin kullandığı TIR sağ şarampole yatarken, Ömer Gürler idaresindeki TIR ise sol şeride geçti. Bu arada, arkadan gelen Seyit Dağdeviren (48) yönetimindeki 33 ASF 31 plakalı otomobil bir anda sol şeride geçen 27 BA 356 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurda yığını haline geldi.

Kazada otomobil sürücüsü Seyit Dağdeviren ile yolculardan Ülkü Gezer (45) araç içerisinde sıkışarak öldü. Otomobilde bulunan Abdurrahman Gezer (40), Mehtap Gezer (32), Fatma Gezer (8) ve Süleyman Gezer (6) ise yaralı olarak 112 acil ambulansları ile Osmaniye Özel İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet savcısının kaza bölgesindeki incelemesinin ardından, araç içerisindeki cesetler, Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekiplerinin (OBKE) çalışmaları ile sıkıştıkları yerden çıkartılarak, cenaze aracı ile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle TAG otoyolu, Gaziantep Adana istikametinde ulaşım yaklaşık 2 saat kontrollü bir şekilde sağlandı.

OTOYOLDA FECİ KAZA
OTOYOLDA FECİ KAZA
OTOYOLDA FECİ KAZA
OTOYOLDA FECİ KAZA
OTOYOLDA FECİ KAZA
OTOYOLDA FECİ KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:29:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 12:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?