19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

OTSO'da Taşkaya dönemi

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Arif Taşkaya getirildi.

Geçen hafta yapılan meslek grupları temsilcilerinin seçiminin ardından bugün gerçekleştirilen seçimde ise OTSO yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi. Arif Taşkaya'nın başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde 33 üyenin 26'sı oy kullandı.

Oyların tamamını alan Arif Taşkaya OTSO başkanlığına seçilirken,
Hasan Ersoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, üyeliklere ise Eyyüp Toprak, Mehmet Delikişi, Ali Kılıç, İbrahim Özbay, Abdullah Güreli, Şerafettin Aşlamacı ve Mustafa Demir getirildi. Bu arada OTSO Meclis Başkanlığı'na Mustafa Karaevren, Meclis Başkan Yardımcılığı'na ise Mehmet Kıbrıslıgil seçildi.

OTSO Başkanı Arif Taşkaya, yaklaşık 3 aylık bir seçim çalışmaları sonunda zafere ulaştıklarını belirterek, "Oluşturduğumuz ekibimiz ile seçim süreci öncesinde çok iyi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızda Osmaniye'deki esnaf, işadamı, sivil toplum kuruluşları ve basınımızdan büyük destek aldık. Yeni yönetim kurulu olarak güzel bir kadro oluşturduk. Osmaniye, sorunları çok olan bir ilimiz. Biz ekip olarak bu sorunları daha önceden tespit ettik ve çözümleri için de projeler hazırladık. İnşallah önümüzdeki 4 yıllık görev süresinde bu sorunları çözerek, hep birlikte Osmaniye’miz için güzel şeyler yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 19:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?