20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Pasta bedava olunca...

Osmaniye'deki ilginç bir kampanya düzenledi. Hamile kadınlar hafta sonları pastaneye gelerek istediklerini bedava yiyip içiyor. Ama uyanık vatandaşlarımız bunun da bir yolunu bulmuşlar tabi...

39 yaşındaki Hamit Gümüş, pastaneyi kurduğu yıllarda evlendiğini, 5 yıl süreyle çocuğu olmadığını belirterek, "O yıllarda eşim Sunay, pastanemize gelen hamilelere hayranlıkla bakardı. O dönemde, 'çocuğumuz olursa hamilelere bedava ikramda bulunacağız' diye söz vermiştik. Çok şükür daha sonra bebeğimiz oldu. Şimdi de verdiğim sözü tutuyorum. Allah'a şükür bunu karşılayacak gücüm de var" dedi.

Pastaneye gelen anne adaylarına kendi elleri ile servis yapan Gümüş, arada sırada ilginç durumlarla da karşılaştığını belirtti. Gümüş, "Bazı kadınlar kendi aralarında iddiaya girip, karnına yastık koyup bedava yiyip içiyormuş. Bunu biz bazen dışarıda da görüyoruz. Buraya karnı şiş gelenleri daha sonra dışarıda karnı inmiş görüyoruz. Ancak ben bunlara da kızmıyorum. Hepsine hoşgörü ile bakıyorum. Gelsinler yiyip içip gitsinler. Tüm anneler kutsaldır" şeklinde konuştu.

Kampanyada sınır olmadığını belirten Gümüş, "Anne adayları bebek doğuncaya kadar her Cumartesi ve Pazar gelebilir" diye konuştu. Gümüş, pastaneye gelen yeni evli çiftlerin ise bazen kendi aralarında "Biz de elimizi çabuk tutalım. Kampanya bitmeden katılalım" şeklinde konuştuklarına şahit olduğunu da söyledi.

Bu arada, kampanyayı duyup pastaneye gelen hamile kadınlar ise kampanyadan çok memnunlar. Kendilerine böylesine bir jest yapan Hamit Gümüş'e teşekkür eden kadınlar, kampanyanın uzun süre devam etmesini istiyorlar. İkramları afiyetle yiyen kadınlar, diğer evli kadınlara da hamile kalmalarını tavsiye ediyorlar. Kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirten Gümüş ise kampanyanın uzun süre daha devam edeceğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 14:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?