19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Polis eşleri meslek sahibi oluyor

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından "Polis Ailelerinin Gelişimlerine Destek Projesi" kapsamında açılan mefruşat kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

Karaboyunlu Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında bulunan Çok Amaçlı Eğitim Salonu'nda kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Kursun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinesinde düzenlendiğini belirten Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, "Kursu tamamlayan 12 polis eşi sertifika almaya hak kazandı. Teşkilat olarak çalışanlarımıza hizmet içi eğitim kursları verilmektedir. Biz, ailelerini de düşünerek, bu tür kurslar düzenliyoruz. Böylece polis eşleri hem eğitim alıp meslek sahibi oluyorlar, hem de aile bütçelerine katkıda bulunabilecekler" dedi.

Mefruşat kursunun ardından ardından terzilik kursu açtıklarını belirten Yılmaz, kursiyerlere ürettikleri ürünleri sergileyip satmaları için bir stant açılabileceklerini kaydetti,

Daha sonra eşi Tülay Yılmaz ile kursiyerlere sertifikalarını veren Halil Yılmaz, kursiyerlerin kurs süresince hazırladıkları çeyiz eşyası ağırlıklı ürünleri inceledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 14:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?