17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Polis göz açtırmıyor

Osmaniye'de, polisin düzenlediği operasyonda, 84 kilo esrar, 28 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, komşu iller ile doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen gümrük kaçağı sigara ile uyuşturucu esrar maddesinin lüks otolar ve hafif ticari araçlarla batı ve turistik illere pazarlanmak üzere götürüleceği ve Osmaniye güzergahının kullanılacağı bilgisini aldı.

Elde edilen bilgi doğrultusunda, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ile D-400 Karayolu üzeri giriş çıkış noktalarında denetim yapan ekipler şüpheli 5 otomobili durdurup arama yaptı.

Arabalarda yapılan kontrollerde, 28 bin paket kaçak sigara ile 84 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Kaçak sigara ve esrar maddesinin değerinin 395 bin lira olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili yakalanan şüpheli şahıslardan 3'ü, "Kaçak sigara bulundurmak ve nakletmek" suçundan, biri ise "Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 12:35:21
Güncelleme :9 Ocak 2012 Pazartesi 14:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?