20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Polisten fuhuş baskını

Osmaniye merkezli 6 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, baskı, cebir, tehdit ve şiddet kullanarak suç işlemek ve fuhuş yaptırmak amacıyla örgüt kurmak, fuhuş yaptırmak amacıyla insan ticareti yapmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, cebir veya tehdit, hile yada çaresizliğinden yararlanarak fuhuş yaptırmak, çocukların nitelikli cinsel istismarı, tehdit, şantaj ve hakaret gibi suçların işlendiğinin tespiti üzerine 6 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Osmaniye merkezi ve Kadirli ilçesi, Kilis, Adana'nın Ceyhan ilçesi, Konya'nın Beyşehir ilçesi, Hatay'ın Erzin ilçesi, Antalya'nın Alanya ve Manavgat ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda; olaylara karıştığı tespit edilen Ali A., Cemal K., Hüseyin B., Dursun A.E., Doğan T., Emine B., Ramazan D., Lütfiye D., Zeynep G., Hasan Ş., Cengiz Ş., Tamer K., Zeki S., Mehmet Ş.G., Kemal Ö.İ., Mehmet U., Mustafa K., Şükrüye G. ile Cemal D. isimli 19 kişi göz altına alındı.
Bu arada şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 3 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca ve mermisi, 16 adet kurusıkı mermisi, 1 adet sahte çek yaprağı, 2 adet bıçak gibi suç aletleri ele geçirildi.

Ayrıca zorla fuhuş yaptırılan, hürriyetinden yoksun bırakılan, tehdit ve şantajla çalıştırılan, aralarında küçük yaşta kız çocuğunun da bulunduğu 11 kadını zorla çalıştırılmaktan kurtardı.

Yakalanan 19 şüpheli hakkında baskı, cebir, tehdit, şiddet, şantaj, hakaret, fuhuşa aracılık ve yer temini, bu amaçla insan ticareti yapmak, çocukların nitelikli cinsel istismarı, hile yada çaresizliğinden yararlanarak fuhuş yaptırmak amacıyla örgüt kurmak suçlarından adli işlem yapıldığı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 09:25:55
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 09:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?