20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Projeler bayanlara anlatılıyor

PROJELER BAYANLARA ANLATILIYOR

Osmaniye Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar sokak sokak dolaşılarak bayanlara anlatılıyor.

Belediye tarafından hamile bayanlara yönelik hayata geçirilen ‘444 15 64 Alo Doğum Hattı’, Engelli vatandaşların ücretsiz taşınması için yapılan ‘444 15 63 Alo Engelli Taksi’, ücretsiz cenaze hizmetlerinin yapılmasını sağlayan ‘188 Alo Cenaze Hattı’ ve ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik başlatılan ‘Mutlu Çocuk Kütüphanesi’ projeleri mahalle sakinlerine anlatılıyor.

Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke, Kültür ve Sosyal İşler ve Özel Kalem Müdürü Hüseyin Azizoğlu, belediye personelleri ve gönüllü bayanlar mahallelerde ev hanımlarıyla bir araya gelerek, projeleri tanıttılar. Kurtuluş, Ahmet Yesevi ve Mevlana Mahallelerinde bayanlarla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Teke, özellikle bayanlara ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Biz bugün bu projelerin toplumumuz her kesiminde daha çok duyurulması için sizlerin desteğini almaya geldik. Bu projelerimizi halkımıza anlatarak vatandaşlarımızın alo doğum ambulansımızdan, alo engelli taksimizden ve diğer hizmetlerimizden faydalanmasını bekliyoruz. İnsanlarımızın bu hizmetlerle hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın eşi Nihal Kara’nın da katıldığı çalışmalarda, alo doğum hattı hemşireleri ile alo engelli taksi görevlisi mahalle sakinlerine araçların hizmetleri ile ilgili bilgiler verdiler.

PROJELER BAYANLARA ANLATILIYOR
PROJELER BAYANLARA ANLATILIYOR
PROJELER BAYANLARA ANLATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 17:19:03
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 17:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?