20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

PTT 169 yaşında

PTT'NİN 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

PTT'nin 169. kuruluş yıldönümü Osmaniye'de törenle kutlandı. Kuruluş yıldönümü çerçevesinde PTT'den işlem yaptıran 169. müşteriye filateli koleksiyonu hediye edildi.

PTT'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören PTT Osmaniye Başmüdür Vekili Çağrı Hörmet ve PTT personeli tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Daha sonra PTT'nin motorize ekipleri konvoy oluşturarak şehir merkezinde tur attı. PTT Başmüdür Vekili Çağrı Hörmet yaptığı açıklamada, PTT'nin 169. kuruluş yıldönümüne; modern birçok projeyi hayata geçirdiğini belirterek, "PTT, halkımıza en iyiyi sunmak için gelişmiş teknolojiyi kullanarak, yetkin personel ile etkin hizmet verme yolunda ilerleyen, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutan bir kurum olarak 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne hizmet vermektedir" dedi.

PTT merkez şubeye geçen Hörmet, burada işlem yaptıran 169. müşteriye hediye sürprizi yaptı. Sıramatik numarasına göre verilen hizmet esnasında vezneye gelen 169. müşteriyi karşılayan Başmüdür Hörmet, Doğukan Doğan adlı müşteriyi tebrik ederek kendisine filateli koleksiyonu albümü hediye etti.

İçerisinde PTT'nin özel günlerde çıkardığı pul ve özel zarfların bulunduğu albümü Doğan'a veren Hörmet, "Bu çok değerli albümü size teşkilatım adına hediye ediyorum. Bundan sonra da PTT'nin hizmetlerinden faydalanmaya devam etmenizi diliyorum" dedi.

Sürpriz hediye karşısında şaşkınlık yaşayan Doğan ise Hörmet'e teşekkür ederek, bundan sonra da PTT müşterisi olmaya devam edeceğini söyledi.

PTT'NİN 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:36:05
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?