19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

PTT'den öğrencilere hediye yağmuru

Kuruluşunun 168. yılını kutlayan PTT, ilköğretim öğrencileri ile buluştu. PTT Osmaniye Başmüdürü Şükrü Dursun, öğrencilere PTT'yi tanıttı ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

Osmaniye Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle buluşan Dursun, öğrencilere sinevizyon gösterimi ile PTT'nin tanıtımını yaptı. Dursun, ziyaretin amacı ile ilgili olarak, "PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığınca 23 Ekim gününün ülkemizde 'Pulculuk Günü' olarak kabul edileceği bildirilmiştir. Bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürümüzün de görüşü alınarak, Osmaniye'de Güneysu İlköğretim Okulu'nda ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda pul ve pulculuğu sevdirme amacıyla, Küçük Fılatelis filminin CD'si seyrettirilmiş olup, Küçük Fılatelis hikaye kitabı, kitap ayracı, ders programı, PTT logolu kurşun kalem, kalem açacağı, silgi gibi malzemelerin öğrencilere dağıtımı yapılmış ve öğrencilerimize PTT hizmetleri tanıtılmıştır" dedi.

Şükrü Dursun, bu vesileyle tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dilerken, "Öğretmenlerimizin ve öğrenci velilerimizin de PTT hizmetlerinden faydalanmasını bekliyoruz. PTT, size bir telefon kadar yakın. Lütfen her türlü şikayet, istek ve taleplerinizi bekliyoruz. Osmaniye halkımızın emrindeyiz" diye konuştu.
Şükrü Dursun, daha sonra öğrencilere hediyelerini dağıttı.
(

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 13:13:56
Güncelleme :2 Kasım 2008 Pazar 13:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?