19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

PTT’nin hedefi “mutlu müşteri”

PTT’NİN HEDEFİ “MUTLU MÜŞTERİ”

Hizmet ağını her geçen gün geliştirerek arttıran ve müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen PTT, kaliteli hizmet için personeline de eğitim veriyor.

PTT Osmaniye Başmüdürlüğü tarafından “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu seminer düzenlendi. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası salonunda düzenlenen eğitim seminerinde konuşan PTT Başmüdür Vekili H. Çağrı Hörmet, “Kuruluşumuz hizmetlerinin hızlı, güvenli, verimli ve kaliteli yürütülmesinin yanı sıra, personelimizin müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çözüm üretebilme becerilerini geliştirmek amacıyla üniversitelerle işbirliği yöntemiyle her yıl Genel Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, Başmüdürlüğümüz tarafından Kişisel Gelişim Seminerleri düzenlenmektedir. Gelişmiş teknolojiyi kullanan yetkin personel ile etkin hizmet ve mutlu müşterilerdir. Bu amaçla kuruluşumuzdaki gelişim ve değişimin olumlu yönde devam etmesi açısından her personelimizin eğitim alması ve dolayısıyla mutlu müşteriler hedeflenmiştir. Bu hedeflere ulaşabilmek için hizmetlerimizle birlikte kendimizi de geliştirip, yenilememiz gerekmektedir. Seminerin tüm personelimize ve kurumumuza fayda getirmesini dilerim” dedi.

Seminerin amacının; “İşletmede insan unsurunun kalitesi neyse kuruluşun kalitesi ondan fazla olamaz” ilkesi çerçevesinde hizmet üreten personelin kişisel gelişiminin desteklenmesi olduğunu ifade eden Çağrı Hörmet, eğitim seminerine katkılarından dolayı Servet Önal, Fedai Çavuş ve Emre Yakut'a da teşekkür etti.

Konuşmanın ardından seminerin birinci bölümünde Yrd.Doç.Dr. Servet Önal tarafından “İş yaşamında profesyonel davranış ve iş ahlakı”, Öğrt. Gör. Emre Yakut tarafından “İş planlama, uygulama, raporlama” konulu, ikinci bölümde ise Önal tarafından “Hedef belirleme, Sonuç alma”, Yakut tarafından “Fayda maliyet analizi” ve M.Fedai Çavuş tarafından da “Vizyon ve misyon, Değişimi fark etmek” konularında sunum yapıldı.

PTT’NİN HEDEFİ “MUTLU MÜŞTERİ”
PTT’NİN HEDEFİ “MUTLU MÜŞTERİ”
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 17:34:01
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 17:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?