18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Rüşvet iddiası intihara sürükledi

RÜŞVET SORUŞTURMASI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

Osmaniye Orman İşletme Müdürü olarak görev yaparken adı bir rüşvet davasına karıştığı için hakkında soruşturma başlatılan ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne mühendis olarak atanan bir şahıs ilaç içerek intihar etti.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında, Mahfessığmaz Mahallesi 79053 sokakta bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Mustafa Eroğlu (47), geçen Mayıs ayında 12 kişinin kaçak kesime müsaade etmek için rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olaya adı karışınca hakkında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Halen devam ettiği öğrenilen soruşturma sebebiyle görevinden alınan Eroğlu, Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne mühendis olarak atandı. Rüşvet iddiasıyla soruşturma açılmasını kaldıramayan Eroğlu, "Bu yükü kaldıramıyorum. Kendinize iyi bakın" şeklinde veda mektubu yazarak intihar etti. Eşi tarafından bulunan Eroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hastaneye yetişemeden hayatını kaybetti.

Eroğlu'nun yakınları, soruşturma sonunda aklanmayı beklediği için evindeki eşyalarının bazılarını halen kolilerde tuttuğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 10:10:00
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 11:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?