18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Sağlık Müdürlüğü vekil personel atayacak

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü tarafından köy ve beldelerde istihdam edilmek üzere 16 vekil ebe ve hemşire alınacağı bildirildi. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, köy ve beldelerde istihdam edilmesi planlanan 16 vekil ebe ve hemşire için açık bulunan kontenjanları açıkladı. 

Cingöz, alınacak vekil ebe ve hemşirelerin Bahçe İlçesi'ndeki Merkez, Düziçi İlçesi'ndeki Boyalı, Çotlu, Ellek, Karacaören, 1 Nolu, Hasanbeyli İlçesi'ndeki 2 Nolu, Kadirli İlçesi'ndeki Aşağıçiyanlı, Kızyusuflu, Yukarıbozkuyu ile merkez ilçedeki Çardak ve Kayalı sağlık ocaklarında istihdam edileceğini kaydetti. 

Cingöz, il merkezinde ikamet eden vekil ebe ve hemşire adaylarının İl Sağlık Müdürlüğü'ne, ilçe merkezlerinde ikamet edenlerin ise kaymakamlıklar veya sağlık grup başkanlıklarına başvurabileceklerini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 13:56:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meliha delikuş IP: 85.104.8.xxx Tarih : 28.07.2007 13:02:07
selamlar.böyle bir bildiri yaptığınız için tşk ederim.bende gaziantepüniversitesi kilis yusuf şerefoğlu sağlık yüksek okulundan bu sene mezun oldum kadirli veya çevresinde vekil hemşirelik yapmakistiyorum.gereğinin yapılmasını isterim.eğer öyle birihtimalvar ise mail adresime bildirilmesinden çokmemnun olurum...işlerinizde kolaylık dilerim...iyigünler...