19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Şehit annesi vefat etti

Kars’ın Digor ilçesi kırsalında 10 yıl önce teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Osmaniyeli Uzman Çavuş Ökkeş Pehlivan’ın annesi vefat etti.

Cenaze törenine katılan Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ile Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uğur Özbek, şehidin babası Kemal Pehlivan’ı yalnız bırakmadı.

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Farabi Hastanesi’nden Devlet Hastanesi’ne sevk edilen ve burada da yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan şehit annesi İmran Pehlivan'ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Belediye Asri Mezarlığı’ndaki camiye getirildi.

Burada Alibeyli Cami İmamı Yunus Çetinkaya tarafından kıldırılan namazın ardından şehit annesinin cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.Vefat haberini alan Albay Özkan ile Kurmay Albay Özbek de cenaze törenine katıldılar.

Cenaze namazının kılınışından defin işleminin tamamlanmasına kadar baba Pehlivan’ı yalnız bırakmayan komutanlar, şehit Uzman Çavuş Ökkeş Pehlivan’a ahde vefa gösterdiler. Komutanların bu duyarlılığı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanırken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz de komutanlara teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2011 Pazartesi 17:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kılıç IP: 88.224.224.xxx Tarih : 27.12.2011 00:36:52

sayın editör osmaniye ili haberlerine daha çok yer verdiğiniz için teşekkürler