20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Şelaleye giren 2 kişi boğuldu

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde balık tutak için şelaleye giren 2 kişi boğuldu.

 

Arkadaşlarını kurtarmak isteyen 1 kişi ise girdiği mağarada metan gazından zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre Sumbas ilçesi, Alibeyli beldesi, Şarlak Şelalesi'nde balık avlayan Cemal Gürsel Çam (47) ile Selahattin Bilgin (41), boğularak hayatını kaybetti.

İngiltere'de çalışan ve tatil için memleketine gelen Selahattin Bilgin, her yıl olduğu gibi komşusu Cemal Gürsel Çam ile birlikte Şarlak Şelalesi'nde balık avlamaya gitti. Arkadaşlarının çıkmaması üzerine su altında bulunan mağaraya giren Mesut Kekilli (31), metan gazından zehirlenerek, yarı baygın halde dışarı çıktı. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Kekilli, daha sonra Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Osmaniye ve Adana'dan gelen arama-kurtarma ekipleri, Cemal Gürsel Çam ile Selahattin Bilgin'in cesedine ulaştı. Olayı haber alan Gürsel ve Bilgin'in yakınları sinir krizi geçirdi.
Sumbas Kaymakamı Orhan Aktürk ve Alibeyli Belde Belediye Başkanı İbrahim Kastal, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan incelemelerin ardından cesetler otopsi için Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

..
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 06:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenay k IP: 88.229.35.xxx Tarih : 4.07.2008 09:53:56

okuyunca çok etkılendım.Allah rahmet etsın.yakınlarına sabır dılıyorum.çok üzüldüm çok kötü olmuş......