17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Şiddetten uzak tutuldular

ŞİDDETTEN FUTBOLLA UZAK TUTULDULAR

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, lise öğrencilerini şiddet ve terörden uzak tutmak için 12 okulu kapsayan futbol turnuvası düzenledi.

Keyifli maçların sergilendiği turnuvaya katılan öğrenciler, hem polis teşkilatını yakından tanıdılar hem de polis ağabeyleri ile kalıcı dostluklar kurdular.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün, özellikle gençleri terörden uzak tutmak için gerçekleştirdiği bilgilendirme ve önleme faaliyetleri sürüyor. Terör örgütüne karşı yürütülen projeyi psikolojik yönden sürdüren ve ülke bütünlüğünün aleyhine gelişebilecek propagandaları etkisiz hale getirmeyi amaçlayan polis, yaptığı sportif çalışmalarla da polis, gençlik ilişkilerini güçlendiriyor. Bu kapsamda kentte özellikle doğu ve güneydoğudan gelen nüfusun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde eğitim gören çocukların okullarını kapsayan ‘Osmaniye’nin Yıldızları Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenlendi. 12 okulun katıldığı turnuva yaklaşık 2 ay sürerken, hepsi birbirinden çekişmeli 34 maç oynandı.

Turnuvada ilk dörde giren okullara, laptop, kupa, madalya ve tişört gibi hediyeler takdim edildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, muhtarlar ve basın mensupları katılırken, yapılan turnuvayla birlikte lastik yakma, yazılama, taş atma ve korsan gösteri gibi olayların ciddi oranda azaldığı belirtildi.

Terörle mücadele ve bilgilendirme çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ifade edilerek, tüm katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

ŞİDDETTEN FUTBOLLA UZAK TUTULDULAR
ŞİDDETTEN FUTBOLLA UZAK TUTULDULAR
ŞİDDETTEN FUTBOLLA UZAK TUTULDULAR
ŞİDDETTEN FUTBOLLA UZAK TUTULDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 11:04:02
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 14:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?