17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Sıkma-ayranlı seçim bürosu açılışı

Osmaniye'nin Alibeyli Mahallesi Muhtarlığı'na adaylığını açıklayan Hülya Önal, seçim bürosu açılışında sıkma ve ayran ikram etti.

Alibeyli Mahallesi Dr. Ahmet Alkan Caddesi üzerinde seçim bürosunun açılışını yapan evli ve 2 çocuk annesi eğitmen Hülya Önal (38), yerel seçimlerde Alibeyli Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Önal, "Mahallelimizin güven ve desteği ile başarılı olacağıma inanarak, aday oldum. Alışılagelen düşüncenin aksine, muhtarlık görevini kadınların da yapabileceği kanısındayım. Mahallemize projelerle sosyal ve kültürel hizmetler getirmek, çağdaş ve modern bir mahalle oluşturmak başlıca hedeflerim
arasında bulunmaktadır. Mahallemizde yaşayan biri olarak sorunları biliyorum. Bu sorunların çözümü için çaba göstermek, mahallelimizin desteği ile yeni bir anlayış ve farklı bir bakış açısıyla mahallemizi geliştirmek amacıyla yetki istiyorum. Takdir mahalle sakinlerimizindir" dedi.

Mahalleli kadınların da sıkma yaparak destek verdiği Önal, "Mahallemize hak ettiği hizmetlerin gelmesini sağlamak için yardımlaşma ve dayanışma anlayışının hakim olması için, işlerinizi kolaylaştıran güler yüzlü ve yardımcı bir yönetim için, katılımcı, tarafsız ve bağımsız bir hizmet için, 'mahallemize hanım eli değsin' sloganı ile başta bayanlarımız olmak üzere tüm mahallemizden destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

Kadınların çoğunlukta olduğu açılış töreni sonrası konuklara sıkma ve ayran ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 16:18:09
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 16:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?