17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

OSMANİYE'DE SİLAHLI SALDIRI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Osmaniye'de evinin bahçesinde pompalı tüfekle saldırıya uğrayan amca ağır yaralanırken, yeğeni hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Gebeli Mahallesi 3509. Sokak'ta Vali Ümit Karahan İlköğretim Okulu yakınındaki bir evin bahçesinde meydana geldi.

Başka şehirde kaynakçılık yaparak geçimini sağlayan ve kısa bir süre önce Osmaniye'ye gelen Ali Dincel (45), evinin bahçesinde boyacılık yapan yeğeni Mustafa Dincel (18) ile sohbet ederken silahlı saldırıya uğradı. Plakasız bir motosikletle bahçenin önüne gelen 2 kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu Mustafa Dincel ile amcası Ali Dincel yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Dincel yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olan amcası ise Yenihayat Hastanesi'ne sevk edildi. Ali Dincel'in hayati tehlikesinin devan ettiği bildirildi.

Polis ekipleri evin bahçesinde ve çevrede inceleme yaptı. Olay yerindeki delilleri toplayıp, çevredeki vatandaşların ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştiren Doğan Y. (20) ile Ali Seydi G.'yi (25) kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği, yakalanan 2 kişinin ise ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

OSMANİYE'DE SİLAHLI SALDIRI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 12:55:05
Güncelleme :23 Mayıs 2011 Pazartesi 22:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?