17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor

Sosyal Güvenlik (SGK) Haftası etkinlikleri Osmaniye'de başladı.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri valilik önünde düzenlenen tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. SGK İl Müdürü Mehmet Korkmaz ve ekibi, Vali Vekili M.Sadık Tunç ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edip hafta ile ilgili bilgi verdi.

Daha sonra basın mensuplarıyla biraraya gelen Korkmaz, "Halkımızın sorunlarını yerinde çözmek için bir yıl içerisinde tespit edilen sıkıntıları çözdük. Çalışanlarımıza Hizmet İçi eğitimi vererek, daha iyi hizmet etmeleri sağlandı. Emeklilik işlemleri artık Osmaniye'de tek çatı altında 30-35 gün gibi bir sürede çözüme kavuşturuluyor. Şimdi önümüzde Osmaniye'ye yakışır bir hizmet binasının temelini atma hedefi var. İnşallah bunu da çözüme kavuşturacağız" dedi.
Korkmaz ayrıca, Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerine de 'Sosyal Güvenlik Bilinci Eğitimi' konulu konferans verileceğini söyledi.

Hafta içerisinde düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi veren Korkmaz, "Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri; kamuoyunda sağlıklı bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, sosyal güvenliğin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla düzenlenmektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?