19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

SP Gençlik Kolları toplantısı yapıldı

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları 9. Bölge Toplantısı, Osmaniye'de yapıldı.

Toplantıya SP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı M. Musa Budak, 9. Bölge Başkanı Ahmet Kılıç, İl Başkanı İ. İrfan Şanlı, İl Müfettişi Zeki Kahraman ile 9. bölge temsilcileri katıldı.

Dünyada ve Türkiye'de önemli gelişmeler olduğunu belirten SP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Budak, "Bir taraftan küresel ekonomik kriz bütün dünya ekonomilerini allak bullak ederken, diğer taraftan adaletsiz paylaşım, açlık, yoksulluk, işsizlik, acı ve gözyaşı yerküremizde giderek derinleşiyor. Ülkelerin
ekonomileri egemen sömürü düzeninde bir bir çökertilirken, maalesef bu küresel felaket Türkiye'mizde de her geçen gün sertleşerek kendisini gösteriyor. Şüphesiz kriz ortamları ülkelerin maddi ve manevi varlıklarının, yani bütünüyle zenginliklerinin mutlu azınlığın insafına terk edildiği ortamlardır. Küresel finans kuruluşlarında baş gösteren ve birbirine eklemlenmiş ve korumasız hale düşürülmüş ekonomileri dip dalgayla çökertmeye başlayan kriz, şüphesiz diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye'mizde de en çok gençliğimizi vuracaktır" dedi.

Bu milletin her zamankinden daha çok Milli Görüş'e ihtiyacı olduğunu savunan Budak, şunları söyledi:

"Biliyoruz ki, omuzlarımızdaki yük ağır. Biz bu yükü taşımaya talip olan gençler olarak Türkiye'nin umudu olmanın iftiharını yaşıyoruz. Biz biliyor ve inanıyoruz ki bu millet Saadet Partisi ve ortaya koyduğu Milli Görüş'ü yeniden iktidara taşıyarak, bütün sorunların ve engellerin üstesinden gelecektir. 26 Ekim'de gerçekleştirdiğimiz bu millete güven ve umut veren 'atılım ve açılım' kongremizle yeni bir döneme girmiş bulunmaklayız. Kadınıyla genciyle, işçisiyle memuruyla, sanayicisiyle esnafıyla,
fakiriyle fukarasıyla, kadınıyla genciyle bütün milletimizi heyecanlandıran bu yeni dönemde Saadet Gençliği olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız."

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?