17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Spor tesisi inşaatında inceleme

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi'nin bulunduğu kampüste yapımı devam eden futbol, basketbol ve voleybol sahalarının inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Cerrah, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kadir Tohumcu ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir'den inşaatların son durumu hakkında bilgi aldı.

Kadir Tohumcu, arazileri düzeltilen 3 futbol sahasının hazır hale getirildiğini belirterek, "İki basketbol ve voleybol sahasının da yapımına başlanıldı ve en kısa sürede öğrencilerin kullanımına hazır hale getirilecek" dedi.

Ökkeş Demir ise sahaların yapımının tamamen bittiğinde 3'ü futbol sahası, diğer ikisi de basketbol ve voleybol sahası olmak üzere toplam 5 adet spor sahasının Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere dört okulun öğrencilerine hizmet vereceğini söyledi.

Vali Cerrah, futbol, basketbol ve voleybol sahalarının, okullar açılır açılmaz öğrencilere hizmet verebilmesi için, okullar başlamadan bitirilerek hazır hale getirilmesi talimatını verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 13:29:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?