18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Suç yuvaları yıkılıyor

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan “Suçlara Yuva Kalmasın” projesi ile suçluların barınabileceği düşünülen metruk binalar yıkılıyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen proje kapsamında, Şirinevler Mahallesi Nato Pompa İstasyonu karşısında bulunan metruk bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin her alanda devam ettirileceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Toplum Destekli Polislerin mahalle faaliyetleri sırasında ilimiz Şirinevler Mahallesi Toprakkale yolu üzeri Nato Pompa İstasyonu karşısında bulunan binanın metruk ve çevresinin sazlıklarla çevrili olmasından dolayı çevre güvenliğini tehdit ettiği, suç ve suçlulara mekan olabilecek konumda olduğu tespit edildi. Bunun üzerine, Osmaniye Belediye Başkanlığı ile yapılan işbirliği neticesinde, metruk bina ve çevresinde bulunan sazlıklar güvenli hale getirildi. Osmaniye’nin huzur ve güvenliği için, suç ve suçlularla mücadele çalışmalarında metruk binaların tespit edilerek yıkılmasına bundan sonra da devam edilecektir.”

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 19:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?