20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Toprakkale Belediyesi’nden mevlit

TOPRAKKALE BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal tarafından mevlit okutuldu. Osmaniye İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Toprakkale Müftüsü Burhan Çakır tarafından okunan mevlidi şerife Toprakkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal üç ayların yaklaştığını ifade ederek “Bir hafta içerisinde çeşitli kazalar sonucunda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm ahirete göç edenler için bir mevlid okutmak istedik. Düzenlediğimiz programa katılan Osmaniye Valimiz Celalettin Cerrah başta olmak üzere katılan tüm Toprakkaleli hemşerilerimize Osmaniye’den gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Acılar paylaştıkça azalıyor. Diğer yandan geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret eden eski bakanlarımızdan ve Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen’e, Sayın Valimiz Celalettin Cerrah’a Toprakkaleliler adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Merkez Cami’de okutulan mevlide Vali Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Kaymakamı Güngör Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çenet, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Demir ile sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Vali Celalettin Cerrah ile beraberindekiler daha sonra cenaze evlerini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

TOPRAKKALE BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT
TOPRAKKALE BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 16:40:00
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 10:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?