18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Toprakkale'de değişim sürüyor

TOPRAKKALE BELEDİYESİ ÇOCUK PARKLARINI YENİLİYOR

Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal Şehit Süleyman Danacı Parkında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Sedat Şanal eleştirmeye değil değiştirme görevine talip olduklarını belirterek, "Toprakkale İmar konusunda hızlı bir gelişme sarf etmektedir. Bugüne kadar ilçe tarihinde gerçekleştirilmeyen bir hizmete imza atarak büyük bir alanı park yapıyoruz. Toprakkale' de ki değişimi görüyorsunuz. Yeni açılacak yollarımız var. Şehir ve şehircilik konusunda Allah nasip ederse bizim dönemimiz sonunda Toprakkale' de ki değişimi herkes görecektir” dedi.

Şanal, Toprakkale halkının duyarlı davranarak yapılan hizmetlere sahip çıktığını ifade ederek, “Çocuklarımızın geleceği Toprakkale'nindir. Osmaniye'nin gözde ilçesi değişime devam etmektedir. Belediye Başkan adaylığım dönemde Toprakkale' de eleştirmeye değil değiştirmeye geliyoruz demiştik. Değiştiriyoruz bunu halkımız görüyor. İnşallah daha iyilerini daha büyüklerini yapacağız" diye konuştu.

Şehit Süleyman Danacı Parkı'nın etrafına hem güvenlik hem görünüm açısından ayrı bir renk katan tel duvar yaptıklarını, hem tren yolunun hem de araç yolunun yakın olması sebebiyle bu ihtiyacı duyduklarını dile getiren Başkan Şanal "Buraya oynamaya gelen çocukların yola çıkma ihtimaline karşılık bu tel duvarı yaptık. Parkımızın eksiklerini zamanla görüp düzeltiyoruz. Güzel Toprakkale'mize en güzel hizmetleri en güzel parkları yapmak için imkânlarımız dâhilinde elimizden geleni yapıyoruz. Şehit Süleyman Danacı Parkını yeşillendirdik, ışıklandırdık ve çevresine tel duvar çektirdik. En modern, en güzel, insanlarımızın dinlenebileceği parkları yapmaya, güzelleştirmeye devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 18:06:45
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 12:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?